Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van eerdere verkoop, terugtrekking van de markt, inspectie en verificatie van specificaties. Prijzen kunnen zonder voorbericht worden gewijzigd. Eventuele belastingen zijn altijd extra.

1973 Cessna 172 Reims Rocket (FR172J)

Perfect onderhouden Cessna Reims Rocket die in 2022 voorzien is van een moderne IFR glass cockpit. Reeds 14 jaar in bezit van dezelfde eigenaar die hem nu verkoopt in verband met een upgrade naar een twin.

Gedetailleerde informatie ...

1997 Mooney TLS Bravo compleet of aandeel

Mooney TLS Bravo

Te koop in België (EBAW).
Zeer goed onderhouden Mooney TLS Bravo met weinig uren. Een van de snelste 4-zitters. Met Turbo, zuurstof en volledige de-icing.
Dé oplossing voor de zakenman die weer de controle over zijn reistijd wil.

Gedetailleerde informatie ...

1981 Cessna Skylane 182R

Perfect onderhouden Cessna Skylane die vanaf nieuw tot mei 2014 gebruikt is door de Nederlandse politie kan nu uw privé toestel worden. Met een nieuwe ARC en gereed voor vele jaren probleemloos gebruik!

Gedetailleerde informatie ...

2011 Cessna Skylane 182T

Dit vliegtuig is nog fonkelnieuw!! Altijd in de hangaar gestald en perfect onderhouden door Styl Aviation.

Totale Hobbs tijd sinds nieuw 160 uur.

Naar de uitgebreide informatie

1996 Lancair 360 MK II

PH-ART

Zeer snelle tweezitter. Experi­mentele klasse. 180pk en drieblads constant speed propeller.
Bekijk YouTube Lancair 360 in vlucht or low pass.

Naar de uitgebreide informatie

1984 Mooney M20K 231

PH-IMR

Een zeer gewild reisvliegtuig met slechts een gering aantal vlieguren op de teller. Snel en betrouwbaar. Volledig IFR uitgerust en uitstekend onderhouden door Martinair op Lelystad.

Klik hier voor uitgebreide informatie

2000 Velocity 173 RG

Futuristisch en een beauty, lederen interieur, 200HP Lyc. IO-360, HP-MT Prop. Dual IFR, Fuel computer, Autopilot en GPS.

Super (twin) performance.

Uitgebreide informatie

1973 Cessna Cardinal F-177RG

Cessna's mooiste. Fantastisch reistoestel en perfect platform voor het maken van luchtfoto's.

Klik hier voor uitgebreide informatie

1974 Cessna Cardinal 177RG

BESTE KOOP: Nieuwe motor (apr.2009) NUL UREN! Jonge propeller (2007 vernieuwd). Amerikaans geregistreerd.

Klik hier voor uitgebreide informatie

1980 Socata TB9 CS Moet verkocht worden!

Een lage vraagprijs voor een zeer goed onderhouden TB9 met nieuwe motor en constant speed propeller. Te bezichtigen op vliegveld Lelystad.

Klik hier voor uitgebreide informatie

VERKOCHT 1977 Cessna R172K Hawk XP

Uitgerust met een krachtige 195 PK Continental 6-cylinder motor (IO-360-K), 'constant speed' propeller en dus sneller dan de algemeen bekende 'gewone' 172.


Perfect onderhouden! Uitgebreide informatie

VERKOCHT 2001 Cessna Turbo Skylane T182-T

Dit vliegtuig is een schoonheid. Perfect onderhouden, als nieuw.

Heeft weinig uren maar vliegt regelmatig. Het laatste jaar ongeveer 70 uur.

Gedeeltelijk eigenaar worden is ook mogelijk!!

Uitgebreide informatie

VERKOCHT 2003 Savannah MXP-740

Ultra korte start en landing: 30 tot 40 meter! Minimale snelheid 42 km/h, maar maximale snelheid toch 175 km/h. Krachtige, zuinige en zeer betrouwbare Rotax moter.

Uitgebreide informatie                     

Bedrijfsinfo

Airvan BV

KvK Eindhoven: 17192974
Tel: +31 6 1979 2107

Adverteren

Advertentie plaatsen

Ook u kunt uw vliegtuig op deze website laten plaatsen. Onze tarieven zijn redelijk en eerlijk.

U betaalt éénmalig voor het plaatsen en daarna alleen bij wijzigingen. Uw advertentie blijft staan totdat u opdracht geeft tot verwijdering.

Tarieven

Voor plaatsing op de overzichtspagina zoals hiernaast is te zien, betaalt u slechts €75,-

Voor een aanvullende volledige detailpagina waarop uitsluitend uw vliegtuig met meerdere foto's en technische informatie wordt geplaatst, is de investering afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij nog moeten doen. De tarieven lopen daardoor van minimaal €295,- tot maximaal €1.495,-

Indien wij de volledige verkoop ter hand moeten nemen is het tarief op basis van 'no cure no pay' en in overleg. Bij verkoop bedraagt onze provisie minimaal €2.500,- maar zal oplopen naar mate meer werkzaamheden verricht moeten worden. In deze gevallen zal er vooraf een opdrachtovereenkomst worden opgesteld waarin alle afspraken duidelijk uiteen worden gezet. Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW!

Advertentie wijzigen

Wijzigingen kunnen op elk moment worden doorgevoerd. U betaalt daarvoor: €45,- voor uitsluitend een wijziging op de overzichtspagina. Indien u ook wijzigingen voor de detailpagina heeft is het tarief daarvoor afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen maar minimaal €95,-

Vermelding in bladen

Airvan BV adverteert ook via AvBuyer.com, in het blad GA Buyer Europe, in het blad Aeromarkt en in Pilots & Planes van AOPA.

U kunt uw vliegtuig door ons laten plaatsen op een of meer van deze bladen. Wij houden het dan zo voordelig mogelijk door de ruimte te beperken maar plaatsen wel altijd een link naar onze website zodat alle relevante informatie over uw vliegtuig te vinden is.

Voor deze extra service betaalt u echter aanvullend het voor het betreffende blad geldende tarief.

Vermelding op andere websites

Voor de verkoop van vliegtuigen zijn veel websites beschikbaar. Ze zijn niet allemaal relevant voor verkoop in Europa en ook zijn ze niet altijd gratis.

Wij kennen vrijwel alle belangrijke websites en kunnen als extra service aanbieden dat wij uw vliegtuig ook op deze websites plaatsen met daarin altijd een link naar uw eigen detail-pagina op onze website.

Het invullen en bijhouden van al deze locaties kost veel tijd, maar levert een grotere zichtbaarheid op. Deze extra service bieden wij u aan voor een vergoeding van €295,- exclusief eventuele externe kosten. Enkele websites hebben tevens aanvullende voorwaarden, bijvoorbeeld het vragen van een klein bedrag bij verkoop van uw toestel.